www.fazer.dk
ET KØKKEN MED HOLDNING
Frokost er vores kerneydelse, men vi serverer også gerne de andre måltider. Fazer har en stolt frokosttradition, og står for omkring 35.000 måltider dagligt. Vores 2 brands, wip og Amica, målretter sig mod hver deres kundesegment.

35.000 måltider serveret dagligt kræver omtanke, og det er ikke nok med dygtige kokke. Vi arbejder konstant på at udvikle vores medarbejdere, har fokus på vores valg af råvarer, vores miljøbevidsthed, og sundheden i vores ydelser.

Vore gæster, vore medarbejdere og leverandørerne i alle led er alle mennesker som tilgodeses i vores forretning.

Gæsters sult, velbefindende og ønsker er åbenlyse og naturlige mål i den type forretning, som vi driver. Kokke, bogholdere, restaurantchefer, marketingfolk, ledere, opvaskere, køkkenchefer, catere, køkkenassistenter, koordinatorer, ufaglærte og kundechefer - eller med andre ord vores stab - er mindst lige så vigtig.

Gennem løbende uddannelse, klimaundersøgelser samt interne informationsmedier opretholder vi den høje personalestandard og medarbejdertilfredshed, som er så essentiel for vores produkt.
 
som uopfordret ansøgning