Selvopfattelse
Målrettet, ihærdig, selvstarter, pragmatisk og god til at tilpasse sig.

Hvis du relaterer dig til Type 3, vil det være vigtigt for dig at være i gang med noget, få ”krydset opgaverne af” på din aktivitetsliste og bruge din tid effektivt. Du vil have et drive for at få noget fra hånden, fjerne de forhindringer der måtte være i din vej og du vil have svært ved at kede dig eller spilde din tid.

Når du er i balance, vil netop det at være i gang, løse opgaver og være effektiv være med til at skabe noget værdifuldt med lang holdbarhed til gavn for mange mennesker. Når du ikke er i balance, er netop det at være i gang, løse opgaver og være effektiv en selvoptaget rejse for dig selv og til gavn for dit ego. Du vil have tendens til at være selvpromoverende, og du kan komme til at tage æren for noget, du ”næsten” har udført.

Som kollega vil du være energisk og opsøgende med en tendens til at køre dit eget show. Du vil presse dig selv hårdt og trække fra andre, der ”hænger i bremsen”. Du kan sagtens nyde, før du yder, og du kan have en tendens til at tro, at der er flere timer i døgnet, end der faktisk findes. Du tager derfor mere på tallerkenen, end der reelt er tid til, hvorfor du formodentlig bruger mange timer på arbejdet. Som kollega kan du i pressende situationer promovere dig på andres bekostning.

Som chef vil du som regel køre hurtigere end dine medarbejdere, og det er ofte svært at følge med i dit høje tempo. Når du er presset, forventer du at medarbejderne kan læse dine tanker, og det virker som spildtid at forklare alt i alle detaljer. Du forventer, at folk selv finder løsninger og selv kommer med nye idéer – fordi du selv gør. Du vil se det som helt naturligt, at du er chef. Det er en slags genetisk betingelse, at du naturligvis er chef.

Klik på de forskellige typer og studér Enneagrammets 9 personlighedstyper nærmere.
Image Map
Har du gennemført testen, har du fået en indikation af, hvilken type(r) der passer på dig. Klik på typenummeret i Enneagram figuren i højre margin og læs din typebeskrivelse godt igennem, før du vælger din type.
Er du i tvivl om, hvilken type du tilhører, så kan det hjælpe at studere dine vinger, pile og triader. Husk, du er et væsentligt mere nuanceret menneske end din type beskriver, men du besidder nogle adfærdsmæssige kendetegn, der relaterer sig til mindst en af de 9 definerede typer. Det er derfor vigtigt, at du kan se dig selv i den beskrivelse, der er på de pågældende typer. Se testen som en indikator, og ikke et svar, da din ’dagsform’ sagtens kan påvirke de svar, du giver.
Du kan kun være én type, så klik på det typenummer, du mener beskriver dig bedst Og ved testresultat, tænk på din personlighed, da du var 16-18 år

Er du i gang med at skrive din karriereprofil eller har du færdiggjort den, så har du også et login

E-mail adresse:
Password: