Selvopfattelse
Emotionel på den gode måde, sensitiv, optaget af de indre verdener, unik, anderledes og kreativ.

Hvis du relaterer dig til Type 4, vil det være vigtigt for dig på en særlig måde at være afventende, helhedsorienteret og have god tid til at finde ud af, hvad du måtte tænke, føle eller mærke. Du er fokuseret på, at tingene beskrives netop på den måde, der er rigtig for dig, og vil derfor have holdninger til, om denne indledende tekst er korrekt formuleret.

Når du er i balance, vil netop det at være afventende og helhedsorienteret være din måde at være kreativ og udtryksfuld på. Du vil trække på nogle indre styrker og oplevelser som er med til at gøre dit skaberværk autentisk. Når du ikke er i balance, vil du virke selvoptaget og iscenesat på en overspillet eller dramatisk måde.

Som kollega vil du være lidt af en enspænder og ofte have det bedst med at skabe dine værker eller opgaver alene. Som kollega kan du i pressede situationer have en tendens til, at tage kritisk meget personligt og overdramatisere din rolle eller bidrag. Du ønsker på den ene side at omgivelserne forstår dig, men ved godt at de nok aldrig kommer til det.

Som chef vil du arbejde alene og sikre at andre også får rum til at arbejde med deres egne projekter. Du vil påskønne det kreative i mennesket. Når du er presset vil omgivelserne skulle træde varsomt for ikke at tricke et emotionelt udbrud, og de vil have svært ved præcis at tyde din kommunikation. Du vil have en tendens til at være indelukket og kontrollere omgivelserne med dit humør.

Klik på de forskellige typer og studér Enneagrammets 9 personlighedstyper nærmere.
Image Map
Har du gennemført testen, har du fået en indikation af, hvilken type(r) der passer på dig. Klik på typenummeret i Enneagram figuren i højre margin og læs din typebeskrivelse godt igennem, før du vælger din type.
Er du i tvivl om, hvilken type du tilhører, så kan det hjælpe at studere dine vinger, pile og triader. Husk, du er et væsentligt mere nuanceret menneske end din type beskriver, men du besidder nogle adfærdsmæssige kendetegn, der relaterer sig til mindst en af de 9 definerede typer. Det er derfor vigtigt, at du kan se dig selv i den beskrivelse, der er på de pågældende typer. Se testen som en indikator, og ikke et svar, da din ’dagsform’ sagtens kan påvirke de svar, du giver.
Du kan kun være én type, så klik på det typenummer, du mener beskriver dig bedst Og ved testresultat, tænk på din personlighed, da du var 16-18 år

Er du i gang med at skrive din karriereprofil eller har du færdiggjort den, så har du også et login

E-mail adresse:
Password: