Selvopfattelse
Fredelig, afslappet, rolig, stabil, mild og blid SAMT stædig og fastlåst.

Hvis du relaterer dig til Type 9, vil det være vigtigt for dig at have tid til at beslutte dig og få alle helheder med i beslutningen. Du vil derfor have en tendens til at være passiv eller afventende for at få tid til at have det fulde billede af situationen. Du er fokuseret på, at der er ro og balance i tingene omkring dig, og søger ofte at undgå konflikter og uoverensstemmelser.

Når du er i balance, vil netop det at være afventende og helhedsorienteret være din måde at få alle med ombord og sikre at der er en rød tråd i det, som I laver sammen. Når du ikke er i balance, vil du virke ligeglad, passiv og andre vil betragte dig som en slags dødvægt, som man ikke kan få et ord ud af.

Som kollega vil du være lidt af en enspænder ment på den måde, at du helst vil være med på holdet, men fordi du ikke vil skabe konflikt eller problemer, er det de færreste, der ved, hvad du tænker eller føler. Som kollega kan du i pressede situationer have en tendens til, at melde dine beslutninger ud fra den ene dag til den anden – fx om at opsige din stilling . Det er, hvad dine kolleger vil tro, selvom du har brugt måneder på at tænke frem og tilbage over dine beslutning.

Som chef vil du gerne favne alle, men dit arbejde bliver ofte ensomt, fordi medarbejderne vil kræve, at du træffer beslutninger hurtigere end du selv er komfortabel med. Når du er presset, vil omgivelserne selv begynde at overtage styringen og navigere uden dig for bordenden. Du vil i starten nyde, at de tager dette ansvar men for sent opdage, at du ikke længere er leder. Du vil have en tendens til at være indelukket og kontrollere omgivelserne med din ubeslutsomhed.

Klik på de forskellige typer og studér Enneagrammets 9 personlighedstyper nærmere.
Har du gennemført testen, har du fået en indikation af, hvilken type(r) der passer på dig. Klik på typenummeret i Enneagram figuren i højre margin og læs din typebeskrivelse godt igennem, før du vælger din type.
Er du i tvivl om, hvilken type du tilhører, så kan det hjælpe at studere dine vinger, pile og triader. Husk, du er et væsentligt mere nuanceret menneske end din type beskriver, men du besidder nogle adfærdsmæssige kendetegn, der relaterer sig til mindst en af de 9 definerede typer. Det er derfor vigtigt, at du kan se dig selv i den beskrivelse, der er på de pågældende typer. Se testen som en indikator, og ikke et svar, da din ’dagsform’ sagtens kan påvirke de svar, du giver.
Du kan kun være én type, så klik på det typenummer, du mener beskriver dig bedst Og ved testresultat, tænk på din personlighed, da du var 16-18 år

Er du i gang med at skrive din karriereprofil eller har du færdiggjort den, så har du også et login

E-mail adresse:
Password: